MACA - Het afrodisiacum van de Inca's
 Terug naar de laatste pagina


MACA, het afrodisiacum van de Inca's (het echte goud van de Inca's). De inca's kenden het al en gebruikten het om kinderen tot rust te brengen, menstruatiepijnen te verlichten, en mannen tot op hoge leeftijd seksueel actief te houden.
MACA, een knolwortel uit de Andes, werd in de jaren tachtig door de pharmaceutische wetenschap (her)ontdekt en erkend als een unieke, natuurlijke bron van energie.
MACA onderscheidt zich door z'n uitzonderlijk hoge voedingswaarde en z'n beschermende eigenschappen.
Ook over de eventuele kankerwerende kwaliteiten zijn onderzoeken aan de gang.
Deze film, een productie van de kwaliteitszender ARTE, vertelt het verhaal van de MACA-plant. Vanaf de ontdekking van z'n unieke kwaliteiten tot de wereldwijde verspreiding via afgeleide producten, soms met ongeoorloofde middelen en ten koste van het economisch leven in Peru zelf. Maatregelen om de MACA-handel te regulariseren zijn dringend gewenst. Maar dat neemt niet weg dat MACA een enorme toekomst voor zich heeft en wellicht belangrijker is dan we ons realiseren, precies omwille van zijn bijzondere eigenschappen, de aanwezigheid van levensnoodzakelijke vitaminen, mineralen en aminozuren en het uitzonderlijk hoog calcium- en kaliumgehalte…
Wat in de oude tijden 'het afrodisiacum van de Inca's' werd genoemd is een plant die in onze tijd meer dan ooit ons respect en onze bescherming verdient.

De wortel van een nieuw leven…

MACA ZORGT VOOR:
- MEER ENERGIE EN EEN BETERE UITHOUDING
- EEN EVENWICHTIGE HORMONENHUISHOUDING
- STIMULERING VAN DE LIBIDO BIJ MAN EN VROUW
- VERLICHTING VAN MENOPAUZESYMPTOMEN
- EEN VERBETERDE IMMUNITEIT TEGEN ZIEKTEN
- MINDER STRESS EN EEN BETERE SLAAPKWALITEIT
- EEN VERHOOGD CONCENTRATIEVERMOGEN…
 
 Terug naar de laatste pagina