ArtScreen - Maakt van uw flatscreen TV een schilderij
[Terug naar vorige pagina]

ARTSCREEN

MAAKT VAN UW FLATSCREEN EEN SCHILDERIJ

Antoinette weet de hedendaagse situaties van Bourgondisch leven met een glimlach te vertalen in haar schilderijen.
Op deze manier komen de wat arrogante maar toch ook weer grappige dames en heren goed tot hun recht.

Niet alleen de vormgeving maar ook de details en het kleurenspel zijn een belangrijk onderdeel van haar schilderijen.
Door Antoinette worden de details nauwgezet uitgewerkt van ontwerp tot schilderij.

Speciaal voor deze DVD heeft Antoinette Verhallen deze schilderijen ontworpen.
De schilderijen met zeer herkenbare onderwerpen in samenspel met haar Bourgondische dames en heren zijn steeds weer een lust om naar te kijken en brengen kleur en vrolijkheid in uw huis.

Middels deze DVD kunt u via uw flatscreen deze gezellige sfeer ook in uw kamer brengen met een keuze uit maar liefst 8 schilderijen. Alle schilderijen zijn gefotografeerd in HD met hoge resolutie voor een perfecte weergave.DE VOLGORDE VAN DE SCHILDERIJEN OP DE DVD EN DE OMSCHRIJVING.

- 1 - THE CUPCAKES.
Cupcake is de Engelse benaming voor een klein gebakje. De eerste cupcakes werden gebakken in een klein kopje, dat verklaard waarschijnlijk deze benaming. Het eerste recept wat terug te vinden is staat in het kookboek van Eliza Leslie dat dateert uit 1828. In die periode werd op een Engelse deftig theekransje deze cupcakes geserveerd uiteraard met een kopje thee.
- 2 - LADIES NIGHT.
Is een begrip wat mij geïnspireerd heeft tot het creëren van dit schilderij. Deze vriendinnen genieten met elkaar van deze speciale avond en de exclusieve champagne. Het is namelijk de enige champagne ter wereld die met ijs behoord te worden gedronken. Om de smaak nog wat verfijnder te maken voeg je een aardbei, mint of limoen toe.
- 3 - FOR EVER YOURS.
Wat een romantische setting voor dit verliefde stelletje. Knus zittend gaan ze in elkaar op en geen oog meer hebbend voor de omgeving. De lavendel kleur maakt het schilderij wat verfrissend. Zij toasten bij kaarslicht op hun gezamenlijke toekomst met een heerlijk glas champagne.
- 4 - AN EVENING WITH FRIENDS.
Wat is nu gezelliger dan met een paar bevriende collega’s die met zijn allen na het werk een drankje nemen bij het café om de hoek. Met als gevolg dat ze met elkaar een paar uurtjes gezellig de dag doornemen, ieder genietend van zijn eigen drankje onder het genot van de daarbij behorende bitterballen.
- 5 - DINER FOR TWO.
Samen iets te vieren? Dat is waar dit schilderij je aan doet denken. Heerlijk genietend, samen met je geliefde, van een verrassingsmenu in jullie favoriete restaurant. Toastend op deze romantische en culinaire avond met een heerlijk glas witte wijn.
- 6 - THE GOLDEN GIRLS.
De titel van deze Amerikaanse komische televisie serie kwam bij mij op toen ik de Limited Edition van deze fles champagne kocht. De combinatie van beiden, kleur van de fles en de titel inspireerde mij tot het maken van dit tafereel. De kleuren en de omgeving zijn daarom op deze manier op elkaar afgestemd.
- 7 - DOGGY BAG.
Ik heb me laten inspireren door de uitdrukking, DOGGY BAG. Alleen heb ik het op een mijn manier geïnterpreteerd in dit schilderij. Ik heb deze uitdrukking letterlijk genomen en de draagtas voor de hond hier naar vernoemd. Ik zag het voor me dat een van mijn arrogante dames en heer heerlijk gezellig pratend op een bankje in het park met haar hondje in de “DOGGY BAG”. Deze honden draagtassen zijn meer in opkomst vandaar dat deze momenteel ook door veel bekende designers worden ontworpen.
- 8 - RED RED WINE.
Dit is een titelsong die door verscheidene bands en artiesten is uitgebracht. Ik hoorde dit nummer op de radio van UB40 en dat gaf mij de inspiratie voor dit schilderij. Een gezellige avond met vrienden genietend van een Bourgondische avond. Pratend en mee zingend met de achtergrond muziek onder het genot van een glas rode wijn.


Ik maak schilderijen om de dagelijkse kenmerken van het Bourgondisch leven met een glimlach te vertalen in mijn schilderijen. Op deze manier komen de wat arrogante maar toch ook weer grappige dames en heren goed tot hun recht. Niet alleen de vormgeving maar ook de details en het kleurenspel zijn voor mij een belangrijk onderdeel van mijn schilderijen. Ik schilder vooral taferelen over herkenbare onderwerpen. Deze schouwspelen werk ik nauwgezet uit van ontwerp tot schilderij om er vervolgens Bourgondische figuren in te plaatsen. Ik laat me dan ook inspireren door o.a. uitspraken, teksten, mensen en bedrijven. Dat werk ik dan uit tot in het kleinste detail. Waardoor een op maat gemaakt schilderij voor de klant tot in detail tot leven komt. Ook wordt er voor de liefhebbers van mijn kunst in opdracht gemaakt, zowel in het binnen en buitenland. Dit gebeurt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Hier gaat een uitgebreid gesprek aan vooraf. Daarin wordt de wens van de klant vertaald in een schilderij met het juiste thema, de gewenste afmeting, de specifieke kleuren met de daarin persoonlijke details verwerkt. Mocht u hier in geïnteresseerd zijn dan kunt u ook nog altijd contact met mij opnemen om hier verder met mij persoonlijk van gedachten over te wisselen.

ANTOINETTE


ARTSCREEN.

Ik ben op het idee gekomen om deze DVD te ontwikkelen om de kunst toegankelijk te maken voor iedereen. De televisie maakt een belangrijk onderdeel uit van ons leven, maar we willen deze niet altijd aan willen staan, als we vrienden of familie op bezoek hebben.
Vanaf nu heb je de gelegenheid om van dit scherm een schilderij te maken.
Doormiddel van deze DVD kunt u via uw FLATSCREEN deze vrolijkheid ook in uw kamer brengen met een keuze uit maar liefst 8 schilderijen. Voor elke situatie is er wel een geschikt schilderij qua onderwerp of kleur te vinden op deze DVD.CONTACT.

FACEBOOK:ANTOINETTE ART & DESIGN, ANTOINETTE ARTSCREEN
WEBSITE: www.antoinetteart.nl
E-MAIL: antoinetteverhallen@upcmail.nl
PHONE: +316655151079

PERMANENTE EXPOSITIE:  POT GALLERY, Nieuwendijk 89, 4571, AXEL, Nederland

FOTOGRAFIE:MIRJAM FOTOGRAFIE, APELDOORN: 06-43224895