Day of Miracles - 911


 Terug naar de vorige pagina
• DAY OF MIRACLES

MiracleFilms.com, de producenten van Hometown Legend, uitgebracht door Warner Brothers (in samenwerking met bestseller auteur Jerry Jenkins en zijn zoon Dallas, bekend van de Laatste Bazuin boekenreeks) brengt u de belangrijkste documentaire van het jaar.

Uitgezonden voor een miljardenpubliek op 11-09-2005

Day of Miracles is een documentaire over de echte overlevenden van de gebeurtenissen in de WTC torens op 11 september 2001. Sujo John was in de Toren 1 toen het eerste vliegtuig vlak boven zijn hoofd crashte. Hij slaagde erin een groepje mensen via het trappenhuis naar beneden te leiden, terwijl het gebouw om hem heen als een banaan werd gepeld. Toen kwam hij erachter dat zn zwangere vrouw in Toren 2 was. Hij bad tot God om haar te helpen en de volgende dag werd zij als enige overlevende aangetroffen, terwijl ze rechtop stond te slapen te midden van het puin. Tom en Deena Burnett hadden een visioen dat hij jong zou sterven voor het Witte Huis. Hij was n van de dappere mannen die het vliegtuig in Pennsylvania lieten neerstorten.

In reconstructies van de gebeurtenissen spelen bekende Hollywood acteurs mee, onder wie: T.J. Meyers, uit Impossible Heist, Kimberly Estrada van Million Dollar Baby, Brenda Epperson en Bryan Brightcloud, Lisa Hart Carroll, die een bijrol had in Terms of Endearment en Alex Folk uit Police Academy en National Lampoon, Patrick Williams, Jennifer Lopez, Don Parker, Tom Davies, Darleen Johnson, Randy Salter, Poonam Gupta, Charles Stevenson Jr.
Muziek door: Terry Mac Almon en George Dare
Deze film heeft twee filmfestival prijzen gewonnen 'Beste inspirerende film' en 'Bijzondere erkenning' en is geschikt bevonden voor jonge kijkers.


Speelduur: Ca. 57 minuten
Genre: Documentaire
Extra: Ned.ondertiteld
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Leverbaar: Binnenkort
Format: DVD 4:3 Kleur
 Terug naar de vorige pagina