Drie absolute John Wayne klassiekers in een luxe box

 Terug naar de laatste pagina

Als de Pony Express wordt gedwongen zijn werkzaamheden te staken als gevolg van de komst van de telegraaf, besluiten John (John Wayne) en Larry (Lane Chandler) om hun spaargeld in een postkoetsroute te investeren. De corrupte tycoon Call Drake wil hun maar wat graag een route naar een verlaten "spookstad" verkopen. De enige manier om hun verloren fortuin terug te winnen is deel te nemen aan een erg gevaarlijke cross-country postkoetsrace met als inzet een waardevol contract.

Regisseur: Mack V. Wright
Cast: John Wayne, Phyllis Cerf, Lew Kelly

• Speelduur: ca 54 minuten

Negen vreemdelingen maken een gevaarlijk reis van Tonto, Arizona naar Lordsburg, New Mexico. Het zijn allemaal om verschillende redenen verschoppelingen. De Apache Chief Geronimo terroriseerd reizigers op deze route zodat het simpele ritje wordt tot de reis van hun leven. Onder de bezielende regie van regisseur John Ford schitteren John Wayne en de rest van de sterrencast in deze klassieke western.

Regisseur: John Ford
Cast: John Wayne, Claire Trevor

• Speelduur: ca 96 minuten

Als Randy (John Wayne) nietsvermoedend een saloon binnenloopt stuit hij op een verschrikkelijk bloedbad. Hij wordt aangezien voor de dader en wordt in de gevangenis gegooid. Het lukt hem om te ontsnappen en probeerd de echte daders op te sporen. Als hij ze uit eindelijk vind krijgt hij meer dan waar hij op uit was.

Regisseur: Harry L. Fraser
Cast: John Wayne, Alberta Vaughn, George ‘Gabby’ Hayes

• Speelduur: ca 53 minuten

Genre: Western  -  Leeftijd: Vanaf 12 jaar  -  Specificaties: Zwart/Wit, Nederlands ondertiteld  -  Formaat: DVD 4:3 Letterbox
KLIK HIER
 
 Terug naar de laatste pagina