Karla Faye Tucker     "Forever more"


 Terug naar de vorige pagina

KARLA FAYE TUCKER    

Karla Faye Tucker FOREVERMORE is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat een schok teweegbracht bij aanhangers van de doodstraf. Het is een emotionele reis die een voormalige verslaafde prostituee, veroordeeld wegens moord met een pikhouweel, meevoert van de grootste wanhoop tot persoonlijke overwinning in de dodencel in Texas.
Karla Faye Tucker FOREVERMORE is een krachtig verhaal over liefde en vergeving. Karla wordt een mediaster, het voorbeeld voor christelijke rehabilitatie en Texas’ grootste nachtmerrie als de eerste vrouw die in meer dan 100 jaar zal worden geëxecuteerd. Het is een race tegen de klok om haar leven te redden.
Met de hulp van haar nieuwe echtgenoot, de gevangenis predikant Dana Brown, doet Karla wat ze moet doen en biedt ze het hoofd aan haar onvermijdelijke executie met een dodelijke injectie. Er komen vele gebeden en steunbetuigingen binnen terwijl de minuten wegtikken en 3 februari, de datum van haar dood, steeds dichterbij komt. De tijd dringt en Karla en Dana zoeken troost in hun geloof en in hun band met Jezus Christus. Vanuit een cel van 2 bij 3 meter zoekt Karla contact met de wereld en brengt ze een boodschap van hoop en liefde. Dit goddelijke verhaal verkondigt de kracht van God om een leven te veranderen.


Speelduur: Ca. 118 minuten
Genre: Documentaire
Extra: Ned. ondertiteld
Leeftijd: AL
Leverbaar: 10 april 2009
Format: DVD - 4:3 - Kleur
 Terug naar de vorige pagina