The Lucy Show
 Terug naar de vorige pagina

Inhoud van
de box:
5 dvd's
Genre: Comedy
Speelduur
totaal:
Ca. 770 minuten
Leeftijd: Alle leeftijden
Taal: Engels
Ned.ondertiteld
Format: DVD - 4:3 - Kleur
Trailer: Klik hier


• THE LUCY SHOW - 5 DVD collectors edition

De Lucy Show (Oktober 1962 -September 1974) maakte de beminnelijke roodharige lachebek Lucille Ball met afstand "the first lady" van de Amerikaanse televisie.
Na haar scheiding van Desi Arnaz creŽerde ze haar eigen televisie serie die meteen door het grote publiek omhelst werd. Met haar speciale gevoel voor humor bespeelt Lucy haar favoriete personage Vivian Vance, die begon als een vaste medewerker van de show en later jaarlijkse gastoptredens had.
Gale Gordon werd in 1963 aan het programma toegevoegd als Mr. Mooney, een lichtgeraakte en krenterige bankier die probeerde Lucy uit financiŽle problemen te houden.

MET GAST OPTREDENS VAN: JOHN WAYNE, MILTON BERLE, PAT COLLINS EN VELE ANDEREN

22 !   KLEUREN   EPISODES + 2 ZWART-WIT BONUS AFLEVERINGEN

DIGITALLY REMASTERED & AUDIO ENHANCED
• Lucille Ball Comedy Queen

Een legendarische TV persoonlijkheid, de uitvindster van de moderne komische televisieserie, en al meer dan vier decennia lang lieveling van TV kijkers over de hele wereld!

Maar achter het succes van "I Love Lucy" ligt tevens het verhaal van een onstuimig huwelijk met muzikant-acteur Desi Amaz en van de succesvolle DESILU studioís die samen met het huwelijk uiteindelijk ten onder gingen.

In deze documentaire wordt aan de hand van vele authentieke en zeldzame opnames, anekdotes en interviews met mensen die met Lucy hebben samengewerkt, het turbulente leven Lucy Ball van haar geboorte in de zomer van 1911 tot haar dood op 26 april 1989 tot in detail gereconstrueerd.


 

steeds 2 unieke en bijzondere episodes op elke DVD


• Lucy and George Burns
(111 - sep'66)

Lucy ontmoet mister Burns en heeft wel erg veel moeite met het alfabet, maar eenmaal met hem op toneel maakt alles weer goed, of is dat schijn?

• Lucy Gets a Roommate
(117 - okt'66)

Als Lucy inwoning wil om de kosten te drukken, is zij wel erg kritisch ingesteld. Maar als Carol Bradfort zich aanmeldt is daar achteraf wel alle reden voor.

• Lucy and the French Movie Star
(135 - sep'67)

Een beroemde Franse filmster komt naar de bank voor zaken en brengt het hoofd op hol van Lucy. Dit tot groot ongenoegen van mister Mooney die het tij ook niet meer kan keren. Maar zoals altijd, eind goed al goed.

• Lucy goes to London
(116 - okt'66)

Als Lucy op reis wilnaar Londen, gaat op het vliegveld van alles verkeerd. Maar dat is nog niets vergeleken met wat er staat te gebeuren in het vliegtuig.

 

• Lucy Meets the Law
(129 - feb'67)

Als Lucy wordt verdacht van diefstal komt ze in de gevangenis terecht, maar eenmaal in de cel en op dreef, heeft ze haar plan al klaar en komt Lucy pas echt tot haar recht.

• Lucy and the Bean Queen
(113 - sep'66)

Lucy zal alles doen om aan geld voor nieuwe meubels te komen en ziet dat haar baas niet mee wil werken. Maar of het Lucy dan lukt met het verkopen van bonen in blik?

• Lucy and the Ring a Ding Ring
(115 - okt'66)

Als Lucy de ring aanpast die mister Mooney aan zijn vrouw cadeau gaat doen is er niets aan de hand. Het wordt een ander verhaal wanneer Lucy de ring niet meer van haar vinger af kan krijgen.

• Lucy Gets Caught in the Draft
(119 - nov'66)

Als Lucy per vergissing een oproep krijgt van militaire dienst moet zij alle zeilen bijzetten om iedereen te overtuigen dat het niet klopt. Maar of dat Lucy zal helpen?

 

• Lucy and Pat Collins
(121 - nov'66)

Als mister Mooney aangeeft moeite te hebben met slapen heeft Lucy de oplossing: HYPNOSE! Maar wat als mister Mooney dan echt de slaap vat?

• Lucy and the Monkey
(122 - dec'66)

Als Lucy echt eens sprakeloos is, dan is er ook wat aan de hand. Maar mister Mooney voor aap aanzien is toch even moeilijk uit te leggen aan je psychiater.

• Lucy and John Wayne
(120 - nov'66)

Als Lucy door omstandigheden op de set komt waar de nieuwe film van John Wayne wordt opgenomen, is niet iedereen daar gelukkig mee. Of denkt John Wayne daar zelf anders over?

• Lucy, the Fight Manager
(130 - feb'67)

Als Eddy, een groot bokser uit het verleden, 3000 dollar nodig heeft om een bloemenzaak te beginnen, vangt hij bot bij mister Mooney. Maar dan bemoeit Lucy zich er mee en begint het gevecht pas goed.

 

• Lucy meets Paul Winchell
(114 - okt'66)

Lucy gaat in bankzaken, maar of dat zo'n goed idee is? Hoewel alles beter als buikspreken, want daar heb je Paul Winchell voor.

• Main street U.S.A.
(127 - jan'67)

Mister Mooney is van plan tegen de wil in van de bevolking een snelweg door een lieflijk stadje te financieren. Dan gaat Lucy zich er mee bemoeien en zijn de poppen pas echt aan het dansen.

• Lucy's Substitute Secretary
(124 - jan'67)

Voordat Lucy op vakantie gaat komt ze haar vervangster tegen, maar als Lucy ziet hoe deze dame mister Mooney inpakt besluit ze maatregelen te nemen.

• Lucy the Babysitter
(126 - jan'67)

Als uit een test naar voren komt dat Lucy geschikt is als babysitter gaat zij als oppas aan de gang. Maar bij haar eerste opdracht had Lucy toch wat anders in gedachten.

 

• Lucy meets Milton Berle
(133 - sep'67)

Lucy wil wat bijverdienen en komt terecht bij de komiek Milton Berle die bezig is met het maken van een nieuwe film. Dan gaan fictie en werkelijkheid een rol spelen en denkt Lucy in te moeten grijpen, met alle gevolgen van dien.

• Lucy Gets Trapped
(134 - sep'67)

Lucy kan met haar vriendin naar een uitverkoop en verzint een smoes om vrij te krijgen. Dan valt ze in de prijzen en komt groots met foto in de krant. Maar hoe is dat uit te leggen aan mister Mooney, tewijl je ziek op bed had moeten liggen.

• Lucy the Starmaker
(136 - okt'67)

Als de zoon van de bankdirecteur onder de hoede wordt geplaatst van mister Mooney en Lucy, blijkt dat hij meer als zanger dan als bankmedewerker aan de slag wil. Lucy begrijpt de situatie en maakt er dan ook een heel feest van.

• Lucy Meets Tennessee Ernie Ford
(131 - feb'67>

De bank moet vanwege de slechte resultaten op zoek naar nieuwe klanten. Lucy gaat aan de slag niets is meer hetzelfde, maar het wordt in ieder geval "boerengezellig".

 

• Lucy's Barbershop Quartet
(19 - feb'63)

Er wordt druk gezocht naar een vierde zangeres voor het plaatselijke koor. Lucy moet werkelijk alles uit de kast halen om uitgekozen te worden om meet te doen. Of dat een succes wordt is nog maar de vraag.

• Lucy and Viv Put in a Shower

Als Lucy haar zinnen heeft gezet op een tweede douche in haar huis, gaat niets haar te ver om dit te realiseren. Maar wil iedereen daar aan meewerken?

(2 episodes in Zwart/Wit - 1963)

• Lucy and Robert Goulet
(140 - okt'67)

Een look a like wedstrijd, waar 5000 dollar is te verdienen, lijkt Lucy wel wat. Maar hoe dat aan te pakken als er vals wordt gespeeld. Maar Lucy zou Lucy niet zijn, als uiteindeijk alles weer wordt zoals het lijkt.

• Little Old Lucy
(139 - okt'67>

Lucy ontmoet een miljonair en tevens de president van de bank, maar deze oude snoeper wil gezelschap van een chique dame. Natuurlijk moet Lucy inspringen. Maar is Lucy opgewassen tegen haar taak?

 
KLIK HIER