De Sneeuwkoningin & De Wilde Zwanen (2 DVD box)
[Terug naar vorige pagina]


Speelduur: Totaal 60 minuten
Genre: Kinderfilm/Animatie
Format: 2 DVD's 4:3 PAL Kleur Regio vrij
Geluid: AC3 / Dolby 2.0
Talen: Engels /Nederlands
Leeftijd: Alle leeftijden
Leverbaar: vanaf 4 september 2012
EAN code: 8717377006550
Sprookjes van Hans Cristian Andersen

* De Sneeuwkoningin *
Deze handgetekende animatiefi lm is een goede bewerking van het prentenboek “The Snow Queen” van Susan Jeffers (Illustratie) en Amy Ehrlich (tekst) gebaseerd op het beroemde sprookje de Sneeuwkoningin van Hans Christian Andersen.
De film verteld het spannende en betoverende verhaal over de zoektocht van de kleine Gerda naar haar speelkameraadje Kay, die gevangen wordt gehouden in het ijspaleis van de Sneeuwkoningin.
Jason Miles maakte de magische muziek bij het ontroerende sprookje dat jong en oud blijft boeien.
Prachtig geanimeerd in Rusland door jonge kunstenaars.
Muziek door artiest / producer Jason Miles (die heeft gewerkt met Miles Davis, Luther Vandross, Michael Jackson, en vele anderen).

* De Wilde Zwanen *
Als prinses Elise uit haar onvrijwillige ballingschap terugkeert naar het paleis van haar vader ondekt zij dat ook haar broers verdwenen zijn.
Zij zijn door hun jaloerse stiefmoeder in zwanen veranderd.
Elise begint aan een zoektocht naar haar broers om hen van deze vloek te verlossen. Daartoe moet zij een haast onmogelijke opdracht volbrengen en mag al die tijd geen woord spreken.
"De wilde zwanen" is één van de spannenste sprookjes van Hans Cristian Andersen; ontroerend, mysterieus en avontuurlijk.
Muziek van Rob Hyman (hij schreef “Time After Time” voor Cyndi Lauper) en Eric Bazillian (hij schreef "One of Us" van Joan Osborne) van de Hooters.

Alle deze verhalen zijn gebaseerd op literatuur, en zijn volledig geanimeerd. Elk exemplaar is een kunstwerk, nauwgezet in het leven geroepen om het beste te bieden in kinderanimatie films. Elke DVD is ontworpen om de fantasie van een kind te stimuleren. Met deze prachtige, bekroonde programma’s heeft u verhalen in huis om te onthouden en nooit te vergeten. Geschikt voor kinderen en volwassenen.

Engelse versie: stem van Sigourney Weaver / Nederlandse versie: stem van Celia van den Boogert

KLIK HIER

 Terug naar de vorige pagina