Vampire Dentist


[Terug naar vorige pagina]
VAMPIRE DENTIST

Na hun studie slagen twee jonge tandartsen er niet in zich bij een tandartspraktijk aan te sluiten of een eigen praktijk op te starten.
Dr. Moe Lars vanwege zijn lage cijfers en Dr. Pierce Able vanwege zijn slechte kredietstatus als gevolg van zijn internetgokverslaving. Tante Mae Lars heeft inmiddels geen geld meer omdat zij de opleiding van haar neefje, Dr. Moe Lars, betaald heeft en vervolgens de aanbetaling gedaan heeft voor de huur van een vervallen pakhuis. Dr. Pierce Able financiert zín gokverslaving achter de rug van zín partner met behulp van een nieuwe gemeenteregeling voor gratis tandheelkundige zorg voor patiŽnten in de WW.
Ze plaatsen een advertentie om de tandartspraktijk in de avonduren te delen.
Hier komen een paar erkende tandartsen op af, maar als ze eenmaal de smerige patiŽnten zien en de arbeidsomstandigheden, gaan ze er snel vandoor. Aan het einde van de dag komt Dr. Drek Vam Dent, een gladjakker met koele handen. Hij neemt de avonddienst van de praktijk over. Een bende schaduwdwalers valt Dr. Vam Dent lastig en zijn goede service trekt zowel goede als slechte vampiers aan met allerlei kwalen. Sommige vampiers willen hun tanden in Dr. Moe Lars zetten als hij komt helpen bij de groeiende Ďavondpraktijkí. Als Graaf Vam Dent een beschermingsamulet komt brengen, besluit Dr. Vam Dent een aantal gewillige mensen naar de duistere kant te helpen.

Geregisseerd door: Christine Whitlock
Cast: Emmanuelle Catanyag - Emanmaul, Trevor Crane - Dr. Moe Lars, Gail Edwards - Countess Vam Dent


Speelduur: Ca. 93 minuten
Genre: Horror komedie
Taal: Ned. ondertitels
Leeftijd: 16 jaar en ouder
Leverbaar: v.a. 19 jan 2010
Format: DVD - Kleur - 4:3 LB
 
KLIK HIER
[Terug naar vorige pagina]